miércoles, 24 de octubre de 2007

Un video juego de un amigo: KILL FOR RESIST

CineMANO os da una noticia acerca de un nuevo videojuego (no tiene que ver con esta página) de un amigo que me ha pedido poner unas fotos de su página web: KILL FOR RESIST

ESPERO QUE LAS VEAIS, LE HA COSTADO BASTANTE...
ImÁgEnEs DeL jUeGo:

4 comentarios:

Manel dijo...

Jose Mari de quien son las fotos?

Manel dijo...

Jose Mari tengo un nuevo blog:
www.f1manel2.blogspot.com

David Caparrós dijo...

Hola Jose Mari! He descobert aquest blog a través d'un link del blog del David González i m´ha encantat!!!He estat veient algunes de les pel.lícules que has estat fent i he disfrutat com un nen. El que més m´ha impactat és la reconstrucció del Regreso al futuro 3 (que està perfecte!). A partir d´avui seré un visitant habitual d' aquest blog (encara em queda molt per veure!) T´he incluit en un link en el meu TECNOBLOG (cosa que he vist que tu ja has fet amb el meu, gràcies!).

Gràcies per aquest blog tan fantàstic i tan original!Ets un artista!

David Caparrós dijo...

Hola José Mari!

He fet propaganda del teu blog a través del meu. He posat el montatge de House que hi ha al youtube. Abans però voldria demanar-te permís per si t´importa o no que et faci promoció.Si prefereixes que nos surti envia´m un comentari i ho trec.

Fa dies que vull parlar amb tu per un encàrrec però he estat molt liat i no t´he vist.La setmana que vé et busco.Ja em diràs! Bon pont!